OS4 DepotLogo by Nickman 
(anonymous IP: 54.227.186.112,1234) 
 HomeRecentStatsSearchSubmitUploadsMirrorsContactInfoDisclaimerConfigAdmin
 Menu

 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 

 Categories

   o Audio (329)
   o Datatype (47)
   o Demo (186)
   o Development (534)
   o Document (21)
   o Driver (88)
   o Emulation (142)
   o Game (860)
   o Graphics (464)
   o Library (94)
   o Network (202)
   o Office (57)
   o Utility (815)
   o Video (61)

Total files: 3900

Full index file
Recent index file

 Links

  Amigans.net
  OpenAmiga
  Aminet
  IntuitionBase


Support the site


 File comments for:  Development » Library » oo.lha

OO library

Description: Bring easier programming to C and AmigaOS
Download: oo.lha
Version: 1.4
Date: 25 Nov 2018
Category: development/library
FileID: 10745
RSS Feed url: http://www.os4depot.net/modules/comments/rssfeed.php?file=development/library/oo.lha

[Back to readme page]   [Add Comment]   [Refresh page]

Comment by: samo79 (2.40.70.244)At: 25 Nov 2018, 21:51File version: 1.4
@Tuomas

Italian catalog done, fell free to integrate it

Link: https://uploadfiles.io/ydgi1
 
 
Comment by: Skateman (84.107.248.112)At: 06 Jan 2018, 20:06File version: 1.1
Fixed... i had not completed the requirements as stated in the readme... after puting the emotion libs in the right place..it all seems to work now
 
 
Comment by: Skateman (84.107.248.112)At: 06 Jan 2018, 18:47File version: 1.1
Well, i do have this Candi thing running... so when booted a spinning boingball is presented on my workbench screen....
But its simple... when the oo.library is there, the machine hangs... when removed all is fine!
 
 
Comment by: Tuomas (77.86.211.251)At: 06 Jan 2018, 13:55File version: 1.1
I can't understand why copying a file into the LIBS: could cause such problems. Obviously a library is not used until some software opens it.
 
 
Comment by: Skateman (84.107.248.112)At: 06 Jan 2018, 09:39File version: 1.1
After installation on X5000 OS4.1 FE the USB keyb + Mouse stop working and the machine hangs...
After renaming oo.library in LIBS: to oo.library.old everything is working again.
 
 
Comment by: Tuomas (77.86.211.251)At: 30 Nov 2017, 18:33File version: 1.0
Quote: "Is there any chance for graphics library support - for drawing primitives, BOBs, and sprites?"
Well, I have many kinds of dreams. But I'm just one man and I have too many projects going on.
 
 
Comment by: John (141.113.11.12)At: 30 Nov 2017, 10:22File version: 1.0
Some Screenshots, if feasable, please?
 
 
Comment by: jakp (84.250.11.151)At: 30 Nov 2017, 09:38File version: 1.0
Nice work! Looking forward to new features. Is there any chance for graphics library support - for drawing primitives, BOBs, and sprites?
 
 

Copyright (c) 2004-2018 by Björn Hagström All Rights Reserved