OS4 DepotLogo by Alkaron 
(anonymous IP: 100.25.43.188,1382) 
 HomeRecentStatsSearchSubmitUploadsMirrorsContactInfoDisclaimerConfigAdmin
 Menu

 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 

 Categories

   o Audio (330)
   o Datatype (47)
   o Demo (186)
   o Development (541)
   o Document (21)
   o Driver (89)
   o Emulation (142)
   o Game (874)
   o Graphics (469)
   o Library (102)
   o Network (206)
   o Office (56)
   o Utility (826)
   o Video (62)

Total files: 3951

Full index file
Recent index file

 Links

  Amigans.net
  OpenAmiga
  Aminet
  IntuitionBase


Support the site


 File comments for:  Graphics » Edit » lodepaint.lha

Lodepaint

Description: Modern painting program. Rendered with OpenGL only
Download: lodepaint.lha
Version: rev116
Date: 21 Nov 2010
Category: graphics/edit
FileID: 6106
RSS Feed url: http://www.os4depot.net/modules/comments/rssfeed.php?file=graphics/edit/lodepaint.lha

[Back to readme page]   [Add Comment]   [Refresh page]

Comment by: ddni (31.48.156.181)At: 12 Apr 2015, 20:25File version: rev116
Works great with new Warp3Dsi on X1000. 30% CPU use at rest, upto 50% in use. Thanks!
 
 
Comment by: kas1e (78.36.156.213)At: 08 Jul 2010, 11:46File version: rev_78
@Tuxedo
Try latest version (rev_92), i hope your bugs with sliders/etc should be fixed for now.
 
 
Comment by: calicant (109.115.177.107)At: 27 Jun 2010, 13:56File version: rev_78
@kas1e
27% here, but again 96% as soon as i click on the working image
 
 
Comment by: kas1e (78.36.144.74)At: 27 Jun 2010, 10:18File version: rev_78
@calicant
On my peg2 with 1ghz, when programm is running i have 80% loading of CPU.
And if programm inactive for 2-3 minuts, then it stop re-render yourself, and CPU are 10% of Load.
 
 
Comment by: calicant (109.115.159.26)At: 27 Jun 2010, 08:37File version: rev_78
on my sam-flex@667Mhz the CPU usage is near 100% even when the program is idle.
thanks for the job: we needed a tool like this
 
 
Comment by: kas1e (78.36.129.62)At: 10 Jun 2010, 17:05File version: rev_39
@SalternaOS
Yes, already fixed (was endianes issue). Will upload it soon.
 
 
Comment by: SalternaOS (83.172.224.145)At: 10 Jun 2010, 16:50File version: rev_39
unfortunately, the GIF files are not correctly loaded... only multicolor pixels shown... Tried with 8, 16 and 32 bit colors... nothing... Anyway, thanks for the job.
 
 
Comment by: SalternaOS (83.172.224.145)At: 04 Jun 2010, 18:04File version: rev_36
I like the new toolbox icons. Nice, thanks. Will it also support GIF file and/or pictures datatypes ?
 
 
Comment by: 328gts (173.34.213.62)At: 04 Jun 2010, 13:22File version: rev_36
working fine here! thanks for the update
 
 
Comment by: kas1e (95.54.69.36)At: 01 Jun 2010, 07:25File version: rev_31.01
@Tuxedo
Tested. For me it works fine .. Maybe you miss idea: when you press on the Slider, it will give you number values based on it (from 0 to 2048). So, if you press on line, it of course changes. You can slide back/forward for chanig value by slider on that line. Or just press on the number, and write value manually.

PS. If that not what you mean, then plz, write me at kas1e@yandex.ru, and we will sorted out that problem.
 
 
Comment by: Tuxedo (93.151.234.254)At: 31 May 2010, 19:03File version: rev_31.01
I maen

Image/Rescale

and than try to cancel a line to write the new val...
 
 
Comment by: kas1e (83.149.3.62)At: 31 May 2010, 19:00File version: rev_31.01
@SalternaOS
I agree, toolbox icons should be changed too (hope it will be done soon).
 
 
Comment by: SalternaOS (83.172.234.220)At: 31 May 2010, 18:54File version: rev_31.01
I like the toolbar icons. Looks like modern software. Any plan to change also the toobox icons (a little oldies in my mind...). Anyway, thanks !
 
 
Comment by: kas1e (95.54.69.36)At: 31 May 2010, 17:47File version: rev_31
@Tuxedo
Did you mean "file/new" then remove all number (default 512x512) and trying to resize with that opening "size-window" ?
 
 
Comment by: Tuxedo (93.151.234.254)At: 31 May 2010, 17:37File version: rev_31
Thanks!
I noticed another weird thing...
When resizing a picture if you delete all the numbers in the string gadget that contains the new size lodepaint will fill it again with strange numbers...
In that way was really uncomfortable to write a new size...any way to fix that or was a lodepaint itself problem?

Thank you!
 
 
Comment by: kas1e (95.54.69.36)At: 31 May 2010, 17:01File version: rev_31
@Tuxedo
Fixed. Try new version (now in upload query, should be normally avail soon)
 
 
Comment by: kas1e (95.54.69.36)At: 31 May 2010, 13:52File version: rev_31
@Tuxedo
Did you mean it resizable, but start to be corrupted ?
Anyway, i already talk with main coder about that in mail, and he say that on windows and linux it works fine already, but he will help me to fix that (so, planed, and hope will be done soon).
 
 
Comment by: Tuxedo (93.151.234.254)At: 31 May 2010, 10:59File version: rev_31
Really nice! :)
Only one problem...
Wasnt possible to resize the window...any future plan on that?
 
 
Comment by: Jarosław (77.237.14.178)At: 30 May 2010, 07:16File version: rev_30
On my Sam440ep 666mhz is nice.Many thank for all .
 
 

Copyright © 2004-2019 by Björn Hagström All Rights Reserved