OS4 DepotLogo by Nickman 
(anonymous IP: 54.158.251.104,1801) 
 HomeRecentStatsSearchSubmitUploadsMirrorsContactInfoDisclaimerConfigAdmin
 Menu

 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 

 Categories

   o Audio (333)
   o Datatype (50)
   o Demo (196)
   o Development (567)
   o Document (21)
   o Driver (96)
   o Emulation (144)
   o Game (938)
   o Graphics (486)
   o Library (105)
   o Network (222)
   o Office (61)
   o Utility (869)
   o Video (65)

Total files: 4153

Full index file
Recent index file

 Links

  Amigans.net
  OpenAmiga
  Aminet
  IntuitionBase


Support the site


 File comments for:  Network » P2p » ctorrent_gui.lha

Ctorrent_gui

Description: BitTorrent clone with reaction gui
Download: ctorrent_gui.lha
Version: 2.4
Date: 03 Dec 2013
Category: network/p2p
FileID: 8455
RSS Feed url: http://www.os4depot.net/modules/comments/rssfeed.php?file=network/p2p/ctorrent_gui.lha

[Back to readme page]   [Add Comment]   [Refresh page]

Comment by: Antique (80.212.35.176)At: 17 Feb 2010, 19:28File version: 2.2
I have been reading a bit,and think i have found the solution. The next release should have a fix for this problem.
 
 
Comment by: paerski (212.54.25.15)At: 16 Feb 2010, 13:27File version: 2.2
there is only a: warn, couldn't set bit field refer file "file.torrent" and then disconnect
 
 
Comment by: paerski (212.54.25.15)At: 16 Feb 2010, 13:23File version: 2.2
All my ports are open and the torrent works with Transmission. I do get some torrents to work with ctorrent but the speed is very limited compared to transmission. No torrents work from piretabay(even the legal ones). Odd.
 
 
Comment by: antique (80.212.35.176)At: 14 Feb 2010, 20:59File version: 2.2
Does this happen on all the torrents you tried?
Are the ports open on your router?
 
 
Comment by: paersk (212.54.30.58)At: 07 Feb 2010, 11:14File version: 2.2
Why do I only get a connection timeout on my PegasosII AOS4.1.1? I've tried several different ports but with no luck.
 
 
Comment by: paersk (212.54.30.58)At: 07 Feb 2010, 11:13File version: 2.2
Why do I only get a connection timeout on my PegasosII AOS4.1.1? I've tried several different ports but with no luck.
 
 
Comment by: Antique (90.149.92.46)At: 10 Apr 2008, 15:42File version: 1.00
This is a panic release :)
Forgot to mention that mason made the nice icon,sorry for that.
 
 

Copyright © 2004-2021 by Björn Hagström All Rights Reserved