OS4 DepotLogo by DaveyD 
(anonymous IP: 44.220.44.148,2211) 
 HomeRecentStatsSearchSubmitUploadsMirrorsContactInfoDisclaimerConfigAdmin
 Menu

 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 

 Categories

   o Audio (343)
   o Datatype (51)
   o Demo (203)
   o Development (597)
   o Document (22)
   o Driver (97)
   o Emulation (148)
   o Game (1005)
   o Graphics (498)
   o Library (116)
   o Network (232)
   o Office (66)
   o Utility (926)
   o Video (69)

Total files: 4373

Full index file
Recent index file

 Links

  Amigans.net
  OpenAmiga
  Aminet
  IntuitionBase


Support the site


 File comments for:  Network » Server » Misc » aamp.lha

Aamp

Description: Amiga Apache MySQL PHP. A developer environment for webpages (and more).
Download: aamp.lha
Version: 2.1
Date: 20 Dec 2023
Category: network/server/misc
FileID: 12768
RSS Feed url: http://www.os4depot.net/modules/comments/rssfeed.php?file=network/server/misc/aamp.lha

[Back to readme page]   [Add Comment]   [Refresh page]

Comment by: CygnusEd (93.119.252.39)At: 28 Aug 2023, 12:07File version: 2.0
@tekmage

The problem is, that I don't have this problem here and I have no idea, when the "CD" command is called. Tested it with "Snoopy" and "CD" is not used. I suggest to make a log with "Snoopy" and send it to my mail address eds@edgarschwan.de.
Maybe there is a problem in your "S:shell-startup"?
 
 
Comment by: tekmage (76.133.81.221)At: 24 Aug 2023, 21:26File version: 2.0
Still having issues with the "mySQL console" button. I changed CONSOLEWIN to:

CONSOLEWIN=CON:20/450/800/300/mySQL Console/AUTO/CLOSE

When I select a database and click "mySQL console" I get the following:

OK: connect to sql server 'mysql' successfull
CD: wrong number of arguments
CD failed returncode 20

 
 
Comment by: CygnusEd (93.119.252.39)At: 10 Aug 2023, 23:01File version: 2.0
@tekmage

The problem with mySQLcontrol is solved. Please look into the tooltypes of the program and fix the definition of the CONSOLEWIN tooltype.

Regarding the other problem: The script is searching for the files in "Sys:Devs/Internet". Has your devs: assign a different path?
 
 
Comment by: CygnusEd (93.119.252.39)At: 10 Aug 2023, 22:02File version: 2.0
@tekmage

Could you send me your "users" and "groups" files to my email address so I can fix it? (Of course without your secrets ;-))

The tool "mySQLcontrol" is written by Michael Christoph. I will send him a report.

Thanks!
 
 
Comment by: tekmage (76.133.81.221)At: 10 Aug 2023, 21:45File version: 2.0
Thank you for this work! I've installed the package on my X5000 running the latest OS 4. I hit one issue with installation. The devs:internet/users and groups file did not get updated with the daemon and mysql users. I add those by hand and everything started.

Another thing I noticed, mySQLcontrol control center "mySQL console" button asks for "KCON:", which is not normally installed on OS 4.
 
 
Comment by: CygnusEd (82.115.121.47)At: 19 Apr 2016, 07:23File version: 1.0
I have a new version with PHP 5.5.10 here. Unfortunately it is too buggy for a release. I still do not understand, where the problem is. Have to continue bug hunting...
 
 
Comment by: musa (83.88.85.74)At: 12 Apr 2016, 17:47File version: 1.0
Hello. Is there any chance that you upgrade php to a version above 5.5?
 
 
Comment by: djrikki (81.104.219.70)At: 24 Dec 2011, 16:04File version: 1.0
Hi Edgar,

Your AAMP_Start.bat and all other associated start scripts no longer work under Update 4. I am not able to do this myself as I say there are multiple instances. Can you please update them?

ChrisH on Amigans suggested something on thread.

http://www.amigans.net/modules/news/article.php?storyid=1520
 
 
Comment by: ikir (151.65.177.94)At: 31 Mar 2011, 21:30File version: 1.0
Very useful, a must have for testing php pages and databases.
 
 
Comment by: cha05e90 (84.134.55.100)At: 31 Mar 2011, 20:42File version: 1.0
Here AbiWord/AmiCygnix works with a parallel AAMP-native install (incl. the U-S assign).
 
 
Comment by: sinisrus (86.70.206.242)At: 31 Mar 2011, 14:44File version: 1.0
AbiWord crash with aamp assign in user-startup :-(
 
 
Comment by: Elwood (193.253.231.135)At: 28 Mar 2011, 13:20File version: 1.0
It works ;-)
 
 
Comment by: cha05e90 (84.134.53.53)At: 22 Mar 2011, 04:36File version: 1.0
Wow! Can't wait to install this package! By coincidence I just installed Wordpress in my wife's webspace. Now I can make a test enviroment for her locally - excellent.
 
 

Copyright © 2004-2024 by Björn Hagström All Rights Reserved